info@uplift.com +44 (0) 800 123 4567 No.1 Abbey Road London W1 ECH UK

Ik breng ruimte en rust bij professionals om de tijd te nemen anders te leren kijken.

Zo kan je blijven groeien en op je eigen manier impact maken.

Zo kan je vanuit kwaliteiten en kracht je eigen pad kiezen en wendbaar zijn voor de toekomst.

You've got the Power 2 Bloom!

Ik wil meer weten

Dian Lens – coach

Coachen, leiderschap en leren zijn mijn passies. Ik coach mensen zodat zij alles uit hun leven halen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen onbenut potentieel heeft. Wat is er allemaal mogelijk als je dat durft in te zetten?

Met meer dan 30 jaar ervaring in een grote corporate organisatie in management en HR- rollen begeleid ik nu al meer dan 10 jaar professionals naar een volgende stap. In organisaties weet ik hoe het was en zie ik waar het naartoe gaat.

Er wordt veel gevraagd van professionals op dit moment. Leiderschap is continu aan het veranderen en zal er in de toekomst heel anders uitzien.

Als je blijft leren blijf je fit en ben je wendbaar voor de toekomst, in jouw tempo, vanuit jouw kwaliteiten.

Accreditaties

Professional Certified Coach (PCC)/ICF geaccrediteerd, Power of Embodied Transformation, Certified Neurotransformational Coach (CNTC), Certified Team Performance Coach (CTPC), Leergang Embodied Leadership,  ICF Certified Mentor Coach, Mindfulness MBSR trainer, Insights Practitioner, DISC Practitioner, Deep Democracy level 1, ORSC Fundamentals, The Science of Well-Being (Yale University), Holding Space, The Daring Way van Brene Brown.

Waarmee kan ik je helpen?

Als coach in business help ik jou als professional in je persoonlijke groei. 

Je bent jong en je wilt wat

Je bent ambitieus in je werk en je wilt groeien in je persoonlijke skills. Er wordt van je gevraagd om te werken vanuit je kwaliteiten en kracht. Misschien weet je nog niet goed wat je kwaliteiten zijn en hoe je die optimaal kunt inzetten. Of weet je niet goed wat een volgende stap zou moeten zijn om je te ontwikkelen.

Je bent aan het overleven in jouw organisatie. Je bent continu op zoek naar de balans tussen werk en privé. Vragen als: hoe ontwikkel je geduld, politieke sensitiviteit, wie kan mijn mentor zijn, spelen dagelijks in je hoofd.

Lijden en leiden

Je werkt in een management rol. Je voelt de druk van boven en van beneden. Je werkt steeds meer en je weet dat je het eigenlijk anders wilt maar je gaat toch maar gewoon door. Je houdt al die ballen maar in de lucht en de balans is soms ver te zoeken. Je vraagt je af hoe je verder wilt in je carrière want je weet dat je dit tempo en deze druk niet vol kunt houden.

Je wilt je eigen koers bepalen en voelt dat er weinig ruimte is om dit te doen. Je wilt volgers creëren voor jouw visie zodat jij samen met je team deze visie succesvol kunt realiseren.

Een mooie strik eromheen…

Je bent al wat langer aan het werk en je vraagt je af wat je nog te doen hebt tot je pensioen. In je carrière heb je af en toe wel nagedacht over wat je wilt. Maar niet echt diepgaand. Je was altijd druk en je was altijd met de goeie dingen aan het werk. Je vraagt je af waarom het nu ineens allemaal anders moet en weet niet wat je echt wilt. En hoe pak je dat dan aan? Waar begin je? En waar vind je de moed om een volgende stap te zetten?

Je hebt het gevoel dat je vastzit in je situatie en het nu het moment is om daar wat aan te doen. 

Blogs

Schrijven is mijn passie. Naast dat ik momenteel een boek aan het schrijven ben, schrijf ik geregeld blogs en columns over mijn ervaringen en daarmee hoop ik jou te inspireren!

“Alleen wie bezig blijft wil honderd  worden.”

 

Japans gezegde

Shop

Ik houd van creëren en reflecteren. Ik laat je graag anders kijken. Bestel mijn creaties in deze shop

Reflectiekaarten: De kracht van de verdieping

Met deze 43 kaarten kan je op een dieper nivo
reflecteren voor jezelf. In een groep leer je elkaar op
een andere manier kennen. De kaarten brengen je uit je comfort zone…. That’s where the magic happens.

€ 27,95 excl. BTW

Ansichtkaarten

Gun jezelf of iemand anders een moment van inspiratie, een moment om anders te kijken, een nieuw perspectief te zien. Als steuntje in de rug of als aanmoediging bij een moeilijke keuze. Want zo groei je als mens.

€ 7,95 excl. BTW

Magazine

Ik wil mensen raken zodat zij alles uit het leven kunnen halen. Voor mij is dat het begin van vrij zijn. Er is zoveel onbenut talent. Wat is er mogelijk als je dat inzet? Met trots presenteer ik mijn DIAN magazine.

€ 6,25 excl. BTW

You've got the Power 2 Bloom!

Ik wil meer weten
Ik spreek je graag! Bel App Mail Sms

Error: Contact form not found.

Power2Bloom
Dian Lens
Prof. P.S. Gerbrandyweg 27
2584 CA Den Haag

Bel +31 (0)6 51 26 84 84
Email: info@power2bloom.nl